Posredovanje: prodaja nepremičnin

Izberite MAXimalno vrednost VAŠE NEPREMIČNINE

Izstopite iz povprečja ponudb s profesionalnim posredovanjem v vsakem koraku prodaje vaše nepremičnine.

Poznate vrednost vaše nepremičnine?

Lokacija in gradbene lastnosti, stanje, lega, nujne investicije, velikost zemljišča ter seveda arhitekturna všečnost vplivajo na osnovno vrednost vaše nepremičnine.

Vaša MAXimalna vrednost!

Največja razlika v vrednosti se ustvarja skozi poznavanje in razumevanje kupcev. Izberite tiste, ki bodo v vaši nepremičnini videli priložnost zase in pripravljeni plačati MAXimalno vrednost.

Predlog MAXimalne prodajne vrednosti

NEPMAX posredniki vam BREZPLAČNO podamo predlog kako do maksimalne vrednosti vaše nepremičnine. Opravimo osnovno svetovanje o prodaji in se pogovorimo o vaših pričakovanjih. NEPMAX posredniki ob pregledu odlično spoznamo Vašo nepremičnino, njeno zgodbo, karakter in poiščemo najbolj primerne kupce.

MAXimalni koraki do prodaje Vaše nepremičnine

Izkoristite naša predznanja iz več desetletnih izkušenj. Po opravljenem ogledu Vam bomo na razpolago za nadaljnje korake v prodaji nepremičnin s katerimi lahko pridobite do 20% vrednosti:

  • predlogi za pripravo nepremičnine za prodajo,
  • oblikovanje prodajne vrednosti,
  • profesionalno vodenje ogledov,
  • priprava pogajalskih izhodišč,
  • vodenje pogajanj ob prodaji,
  • sklenitev prodajne pogodbe,
  • strokovna in varna izpeljava prodajnega postopka.

Pri prodaji ali nakupu nepremičnine
z NEPMAX posredniki
lahko pridobite do 20% vrednosti nepremičnine

MNENJA NAŠIH STRANK

Sporočilo našega kupca: “Danes smo uredili še zadnje zadeve. Vesel sem in zadovoljen, da se je za vse nas, vse izteklo lepo prez posebnih komplikacij".

M., Ljubjana

 

“S pomočjo NEPMAX posrednikov smo dosegli prodajno ceno višjo od pričakovane, saj je NEPMAX posrednik našel kupce, ki so prepoznali vrednost naše hiše ter si jo resnično želeli. Izkušnje so bile vidne na vsakem koraku, celo ob zavrnitvah kupcev, ki so izsiljevali prenizke cene.

Tanja, Maribor

“Idealna hiša se nam tokrat ni izmuznila iz rok v zadnjem trenutku. Kljub omejenim sredstvom in zahtevnim pogajanjem s prejšnjimi lastniki je ves čas bilo jasno, da nas NEPMAX posrednik vodi po optimalni poti.

Dušan, Maribor