Posredovanje: nakup nepremičnin

MAXimalno ugodno do VAŠE NEPREMIČNINE

Privarčujte s profesionalnim posredovanjem v vsakem koraku nakupa vaše nepremičnine.

Ali je cena nepremičnine previsoka? 

Praksa kaže, da so vrednosti nepremičnin pogosto v pričakovanju "zlatega kupca" in želja prodajalcev pretirane glede na njihovo dejansko vrednost.

Izberite profesionalni ogled za realno vrednost

Poznavanje dejanskih prodajnih vrednosti in tržnih razmer ter kakovosten pregled nepremičnine Vam omogoča, da dobite vpogled v realno vrednost.

Predlog MAXimalne nakupne vrednosti

NEPMAX posredniki vam po ogledu nepremičnine in vaših finančnih zmožnosti opravimo osnovno svetovanje in skupaj z vami oblikujemo predlog o osnovnih pogajalskih izhodiščih za nakup Vaše nepremičnine.

Predlog MAXimalnega uspeha pri nakupu Vaše nove nepremičnine

NEPMAX posredniki ob ogledu potencialnih nepremičnin odlično analiziramo in ocenimo nepremičnino, poiščemo morebitne napake, ocenimo potreben obseg investicij in pridobimo vse potrebne podatke za nadaljnja pogajanja.

Izkoristite naša predznanja iz več desetletnih izkušenj. Ves čas Vam bomo na razpolago za nadaljnje korake v nakupu, s katerimi lahko prihranite do 20% vrednosti:

  • pripravo pogajalskih izhodišč,
  • pregled pravnih okvirjev in dokumentov,
  • vodenje pogajanj ob nakupu,
  • priprava in sklenitev pogodbe,
  • ureditev dokumentacije za kredit,
  • strokovna in varna izpeljava prodajnega postopka.

Pri prodaji ali nakupu nepremičnine
z NEPMAX posredniki
lahko pridobite do 20% vrednosti nepremičnine

MNENJA NAŠIH STRANK

“S pomočjo NEPMAX posrednikov smo dosegli prodajno ceno višjo od pričakovane, saj je NEPMAX posrednik našel kupce, ki so prepoznali vrednost naše hiše ter si jo resnično želeli. Izkušnje so bile vidne na vsakem koraku, celo ob zavrnitvah kupcev, ki so izsiljevali prenizke cene.

Tanja, Maribor

“Idealna hiša se nam tokrat ni izmuznila iz rok v zadnjem trenutku. Kljub omejenim sredstvom in zahtevnim pogajanjem s prejšnjimi lastniki je ves čas bilo jasno, da nas NEPMAX posrednik vodi po optimalni poti.

Dušan, Maribor

Sporočilo našega kupca: “Danes smo uredili še zadnje zadeve. Vesel sem in zadovoljen, da se je za vse nas, vse izteklo lepo prez posebnih komplikacij".

M., Ljubjana