NEP MAX d.o.o.

Izberite izkušnje za maximalno zaupanje

10 in več let izkušenj je pogoj za postati NEPMAX posrednik za nepremičninske posle. To zagotavlja strankam maximalen uspeh v procesu prodaje, nakupa ali najema nepremičnine. Predvsem zadovoljstvo s končnim rezultatom.

Izberite strokovnost za maximalno zaupanje

Redno izpopolnjevanje in izobraževanje je pogoj za ostati NEPMAX posrednik za nepremičninske posle. To zagotavlja strankam MAXimalen uspeh v udobju procesa prodaje, nakupa ali najema nepremičnine. Zadovoljstvo z enostavnostjo postopka.

Kontakt

Darko Ziherl
+386 31 314 739
darko@nepmax.si

Podatki o podjetju

Nep max d.o.o.
Markovičeva ulica 6
2000 Maribor

Davčna številka: 76993183
Matična številka: 8686297000
IBAN: SI56 0400 1004 7306 986

Naložbo izdelavo spletne strani sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.

Pri prodaji ali nakupu nepremičnine
z NEPMAX posredniki
lahko pridobite do 20% vrednosti nepremičnine

MNENJA NAŠIH STRANK

“Maximalno brezskrbno že več let oddajamo stanovanje, saj NEPMAX posredniki vedno najdejo resne najemnike. Skrb za iskanje, ureditve pogodb in vse druge podrobnosti so vedno urejene brez našega truda.

David, Maribor

“S pomočjo NEPMAX posrednikov smo dosegli prodajno ceno višjo od pričakovane, saj je NEPMAX posrednik našel kupce, ki so prepoznali vrednost naše hiše ter si jo resnično želeli. Izkušnje so bile vidne na vsakem koraku, celo ob zavrnitvah kupcev, ki so izsiljevali prenizke cene.

Tanja, Maribor

“Idealna hiša se nam tokrat ni izmuznila iz rok v zadnjem trenutku. Kljub omejenim sredstvom in zahtevnim pogajanjem s prejšnjimi lastniki je ves čas bilo jasno, da nas NEPMAX posrednik vodi po optimalni poti.

Dušan, Maribor